Starconstruct

Starconstruct blog

Starconstruct helpt u de mogelijkheden van glas beter te benutten.
In deze blog delen we regelmatig inspiratie en nieuwe inzichten.

Lydia Peeters 1620 x 1080

1 oktober 2020

Oosterweelverbinding

Installatie van het eerste glaspaneel door Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters van de glazen geluidsschermen langsheen de E17, tussen het op- en afrittencomplex in Kruibeke en Antwerpen-West.

31 mei 2020

Station van Mechelen

Na het project Gent Sint-Pieters, mag Starconstruct ook de glaswerken van het station van Mechelen voor zijn rekening nemen. De werken zijn nog in volle uitvoering, maar hier geven we graag even de stand van zaken.

Station Mechelen – Starconstruct
Cover Gevelbouw kopie

30 april 2020

Starconstruct in Gevelbouw

Starconstruct verscheen in Gevelbouw. Ontdek hier het volledige verhaal.

15 februari 2020

Sint-Pietersstation Gent

Wanneer neemt u eens de trein in Gent Sint-Pieters? Met enige trots beschouwen wij het project Gent Sint-Pieters als één van onze grootste showrooms. De combinatie van de verschillende glastoepassingen zijn zeker een bezoekje waard.

Gent Sint-Pieters 1620 X 1080
Dossinkazerne – Starconstruct

1 februari 2020

Museum Dossinkazerne Mechelen

Dit icononische museum herinnert ons op een pakkende manier aan de gruwel van de 2e wereldoorlog. Dit jaar was het de 75-jarige herdenking aan de slachtoffers van de Holocaust. Deze site is vandaag uitgebouwd als Memoriaal, Museum en Documentatiecentrum over Holocaust en Mensenrechten. Momenteel loopt er een herdenkingstentoonstelling t.e.m. 26 juni 2020.