Starconstruct

Starconstruct blog

Starconstruct helpt u de mogelijkheden van glas beter te benutten.
In deze blog delen we regelmatig inspiratie en nieuwe inzichten.

Richard ter Beek – Starconstruct

15 januari 2021

Vertegenwoordiging Nederland

Starconstruct wenst ook op de Nederlandse B2B-markt een belangrijke speler te worden. Wij heten Richard, die Starconstruct zal vertegenwoordigen in Nederland, van harte welkom in ons team.

1 oktober 2020

Oosterweelverbinding

Installatie van het eerste glaspaneel door Vlaams minister van Mobiliteit en Openbare Werken Lydia Peeters van de glazen geluidsschermen langsheen de E17, tussen het op- en afrittencomplex in Kruibeke en Antwerpen-West.

Lydia Peeters 1620 x 1080
Station Mechelen – Starconstruct

31 mei 2020

Station van Mechelen

Na het project Gent Sint-Pieters, mag Starconstruct ook de glaswerken van het station van Mechelen voor zijn rekening nemen. De werken zijn nog in volle uitvoering, maar hier geven we graag even de stand van zaken.

30 april 2020

Starconstruct in Gevelbouw

Starconstruct verscheen in Gevelbouw. Ontdek hier het volledige verhaal.

Cover Gevelbouw kopie
Gent Sint-Pieters 1620 X 1080

15 februari 2020

Sint-Pietersstation Gent

Wanneer neemt u eens de trein in Gent Sint-Pieters? Met enige trots beschouwen wij het project Gent Sint-Pieters als één van onze grootste showrooms. De combinatie van de verschillende glastoepassingen zijn zeker een bezoekje waard.

1 februari 2020

Museum Dossinkazerne Mechelen

Dit icononische museum herinnert ons op een pakkende manier aan de gruwel van de 2e wereldoorlog. Dit jaar was het de 75-jarige herdenking aan de slachtoffers van de Holocaust. Deze site is vandaag uitgebouwd als Memoriaal, Museum en Documentatiecentrum over Holocaust en Mensenrechten. Momenteel loopt er een herdenkingstentoonstelling t.e.m. 26 juni 2020.

Dossinkazerne – Starconstruct