Over ons

Starconstruct is  sinds 2007 gespecialiseerd in de ontwikkeling van glasoplossingen voor bedrijfs- en openbare gebouwen.

Voornamelijk studiebureaus, architecten, glasgevelbouwers en aannemers kunnen bij ons terecht met al hun architecturale vragen en glasprojecten.

Glaskunst

Transparantie is de nieuwe norm in de architectuur. We hebben ons volledig toegelegd op de ontwikkeling van glazen geveltoepassingen met zichtbare of onzichtbare puntbevestigingen en met een architecturale ontwerpvrijheid. Hierdoor zijn we niet gebonden aan standaard afmetingen en worden vele glasprojecten ware glaskunstwerken.

Complex studiewerk

Complex glasstudiewerk en glasdikteberekeningen zijn voor Starconstruct dagelijkse kost. Behalve het studiewerk verzorgen we ook de assemblage in ons atelier om het montagewerk op de werf tot een minimum te beperken. We leveren alle op de markt verkrijgbare glastypes en accessoires, van maatwerk puntbevestigingen tot glasklemmen en rubbers.

Joris De Bock

Ik ben enorm fier over de projecten die we kunnen verwezenlijken met ons huidig team. Starconstruct telt, naast mezelf, 5 vaste medewerkers, maar die worden wel bijgestaan door onderaannemers. In team ontwikkelen we, dankzij een doorgedreven engineering en kennis van glas, maatwerk oplossingen voor onze klanten.

Joris De Bock
Zaakvoerder Starconstruct

Meer weten of samenwerken?
Stel hier uw vraag aan één van onze ingenieurs.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
This site is registered on wpml.org as a development site.