Renson aluminium gevelbekleding

Starconstruct is erkend B2B-partner van Renson voor de montage van hun aluminium gevelbekleding en architecturale zonwering. U kan bij ons terecht voor alle B2B-projecten in de provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Antwerpen en Henegouwen.

Verticale gevelbekleding Linarte

Met een Linarte verticale gevelbekleding, zowel binnen als buiten, kiest u ongetwijfeld voor creativiteit, stijl, kwaliteit en duurzaamheid. De aluminium profielen voor een gevelbekleding zijn tegelijk licht en sterk. Daarnaast kunt u ze ook eindeloos combineren en toepassen volgens uw eigen smaak. Het resultaat is een design gevelbekleding met een hedendaagse, strakke en minimalistische verticale belijning die een heel persoonlijk karakter uitstraalt.

Structurele zonwering

Structurele zonwering zorgt enerzijds voor controle over de rechtstreekse lichtinval en anderzijds voor een esthetische meerwaarde. Zonwering wordt structureel aan de buitenzijde van uw woning verwerkt, zodat zowel het ontwerpeffect als de efficiëntie tijdloos zijn,  ongeacht het seizoen, de temperaturen of het gebrek aan zonneschijn. Structurele zonwering bestaat in diverse uitvoeringen, die op maat van uw woning worden ontworpen en geplaatst.

Horizontale gevelbekleding Linius

Linius biedt een totaaloplossing voor horizontale aluminium gevelbekleding die zich kenmerkt door onberispelijke kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. De Linius profielen lenen zich perfect voor het accentueren van wanden in interieurs, of voor bekleding van deuren, kantelpoorten en sectionale poorten die zo onzichtbaar opgaan in het totaalbeeld van een gevel. Kortom, met Linius bekomt u een esthetische gevelbekleding die strak en multi-inzetbaar is.

Voor gedetailleerde informatie of een prijszetting kan u steeds bij ons terecht

Contacteer ons voor meer info

Meer weten of samenwerken?
Stel hier uw vraag aan één van onze ingenieurs.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
This site is registered on wpml.org as a development site.