Comenza Borstweringssystemen

Starconstruct is exclusieve verdeler voor de Benelux van het merk Comenza.
Comenza is gespecialiseerd in de ontwikkeling van veilige en gemakkelijk te installeren railing-en leuningsystemen voor allerhande toepassingen en diverse sectoren.

Glassfit Flow

De Glassfit flow doorlopende klemprofielen zorgen voor een gemakkelijke en veilige installatie van de relingsystemen en kunnen in bijna elk montagescenario gebruikt worden. Deze lijn van profielen is vervaardigd uit aluminium. Door het feit dat ze sterk en veilig zijn, kunnen ze gemonteerd worden in tal van residentiële en openbare projecten.

Glassfit Surface

Met de glazen vloerklemsystemen kan een oneffen vloer gecorrigeerd worden met behoud van de gewenste esthetiek.  Het systeem wordt gekenmerkt door zijn innovativiteit, minimalisme en elegantie, in lijn met de hedendaagse architectuur.

Glassfit Gravity

Deze roestvrij stalen puntbevestigingen voor zijdelings gemonteerde glasballustrades, laten toe om glaspanelen snel en eenvoudig uit te lijnen. Zelf na de glasmontage is bijregeling nog mogelijk.

Accessoires

Level-in

Dankzij het Level-In systeem kan het glas gemakkelijk en veilig waterpas gezet worden.

Square It

De square it relingsystemen met vierkante buizen zijn modulair ontworpen zodat verschillende hulpstukken kunnen worden gecombineerd voor een verschillend esthetisch resultaat.

Handrails

Verschillende design handgreep-opties in ronde, vierkante of rechthoekige buizen om een esthetisch resultaat te bereiken dat het verschil maakt. Ook ingebouwde Led-verlichting is mogelijk.

Voor gedetailleerde informatie of een prijszetting van de Comenza systemen kan u steeds bij ons terecht.

Bekijk onze productcatalogus

Meer weten of samenwerken?
Stel hier uw vraag aan één van onze ingenieurs.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
This site is registered on wpml.org as a development site.