Starconstruct

PARADISE STREET Liverpool

Het ontwerpen van verschillende winkelvitrines in structurele beglazing, een grote puntbevestigde glasgevel en een volledig glazen skybar hoger in de gevel, voor een maximale  lichtinval in de foyer van de bioscoop. De opdracht was niet min. Zeker omdat het telkens om fijn maatwerk ging (zo moesten we rekening houden met het grondplan van de winkels, de plaatsing van deuren en andere toegangen, de lichtinval, …). We werkten hoekstukken op maat uit, puntbevestigingen en roestvrij stalen trekstangen. De klant doet nog steeds beroep op ons voor aanpassingen wanneer nieuwe huurders het pand betrekken. Ontdek hoe een oude stadswijk omgetoverd werd tot een bruisende nieuwe stadskern.

Opdrachtgever:
Astec Projects in opdracht van Laing O’Rourke

Architect:
Buiding Design Partnership

Locatie:
Liverpool, Verenigd Koninkrijk​

Starconstruct:
• Bijwonen werfvergaderingen
• Design en ontwerp van puntbevestigingen
• Aanlevering van alle tekeningen
• Leveren van alle glaspanelen en toebehoren

Foto’s:
© Starconstruct